Aug 7, 2012, 11:28 AM  

Заблудена 

  Poetry » Other
555 0 1

Сърдиш се, че те ревнувам,

но май имам причина.
Аз всяка нощ дори те сънувам,
а ти при нея замина.

Пред мене ти нея избра,
може би защото е по-красива,
а може би е просто поредната,
която в сърцето ти обич налива?

Дали тя на мене прилича
и за всичко ще си мълчи?
Просто недей го отрича...
аз те обичах, а ти ме нарани!

© Мария Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Вместо да се хабите с писане, ударете Му един хубав бой
Random works
: ??:??