Apr 11, 2008, 1:46 PM

Заблудени желания 

  Poetry » Other
629 0 1
Календарна неточност
пробожда мечтите.
Вчера ли исках
да съм спасител
на дните - свои и чужди?
Непробуден ли пак ще замръкне
небосводът,
претопен в езичество неприкрито?
В жертва ли
пак ще принасяме
всяка паднала
от желания мними,
на шрапнели разбита?

Кога ли ще се откажат звездите
от заблудата древна,
че със смъртта си
променят съдбите...

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??