Jul 3, 2010, 6:10 PM

Заблудите ще си останат самовлюбени 

  Poetry » Phylosophy
680 0 3


Заблудите ще си останат самовлюбени

 

 

Заблудите ласкаят химерите тайно,

по вечерния бриз им тихичко слова шептят.

С омайни думи те ги упояват трайно,

а туй достатъчно е чувствата им да творят.


Омаяха ги с любовните си стихове

и те забравиха, че са измислени.

Тъй жалко е, че ще се събудят с викове

и ще осъмнат пак като неистински!


Заблудите ще си останат самовлюбени!

Дори химерите да молят да са истински.

Дали поне цигулките - до скръб изгубени,

ще имат сили пак до нота да са искрени?

© Цвет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Права си - и понякога си ги отглеждаме, знаейки какво ще се случи на финала...
    Поздравления за истината в твоя стих!
  • Благодаря ви за вниманието.
  • харесах финалната строфа.
Random works
: ??:??