Да те бленувам ми харесва,
да си представям нощем твоите ръце
как галят и прегръщат ме горещо,
да усещам топлината на твоето сърце!
Когато съм до тебе, си мечтая
да спре да се върти земята,
да останем в мрака аз и ти до края,
да бъдем в плен на тишината.
И ето - слънцето изгрява,
облича тъмнината в ден
и сякаш знае и разбира,
че ти за мен си забранен!
© Нели All rights reserved.