Jan 29, 2009, 8:38 AM

Забранена любов 

  Poetry » Love
756 0 3

 

З А Б Р А Н Е Н А   Л Ю Б О В


Откраднати мигове
с пламенни устни -
буйни и всеотдайни,
утоляващи
любовна жажда;
откраднати  мигове
с полудели ласки -
упойващи и пламенни,
разпалващи 
любовен огън...


Открадната любов -
летаргия странна
превръща страстта
в щастливо безумие;
открадната любов -
болка
от стенеща
наранена нежност...


Откраднато щастие...
... или...
... отмъстително...
... нещастие?...

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??