И нека плачат ангелите на небето,
и нека пламне в Рая пожар,
и нека падат задръжки в сърцето,
тази нощ любовта ще ни бъде дар.
Дрехите ми с жадни ръце властно събличай,
не, не спирай, любими, целувай всичко докрай,
тази нощ само мен, единствено мен обичай,
дни и нощи будна сънувах да съм твоя, знай.
И нека плачат звездите на небето,
и нека в Ада на клада черна горим,
любов бяла щом има в сърцето,
няма вина, няма грях непростим.
Докосвай ме още и още, и още,
с копнежна, ненаситна и жарка ръка,
превземай ме греховно, лудо, страстно,
направи го, както никой никога досега.
Обичай ме огнено, неустоимо, опасно,
нека изгорим в танца луд от бяла вина,
забравили за библейските райски правила,
забравили за лицемерната земна суета.
В кръвта ми южна буен пожар нежно взриви,
тази будна нощ само наша е, а утре нека горчи,
две сърца кръстопътно преплетени, само аз и ти,
подарили си миг-вечност под небето
на обречените със несбъдване звезди,
нека дръзко сбъднем истината от красиви лъжи,
а утре, а утре ще сме ничии, може би.
Пожелавам ти много щастие, много любов
и много усмивки да има винаги в живота ти!
БЪДИ!