Nov 28, 2007, 6:18 PM

Забраненият бряг... 

  Poetry » Other
775 0 9

 

" На Инти... С обич от Сириус "


Всеки край е гарантиран,

щом Сърцето ти е мъртво

и вече шепота не чуваш...

превеждащ те през  хаоса.

 

Но нека корабът прогнил е...

отново вълните ще раздирам

и дори и скъсани платната...

вятърът попътен ще ме води.

 

Последна във очите светлина

ще запазя за пътя си прокълнат

последна цигара за из път...

когато стигна края на света.

 

Отвъд необятните простори...

пътя ще намеря свой...

ще запаля огъня отново тук...

където е началото на всичко.

 

Искам да отплавам надалеч,

далеч от всеки свят и шум...

Ще потърся Тишината там,

където е Забранения бряг...

 

... на Звездите

© Аматерасу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??