Feb 5, 2009, 8:36 AM

Забравен в ракла от любов 

  Poetry
581 0 1

 

Снимай въздуха на твоето отсъствие.

Дихание от болка прималяла.

Снимай как любов разкъсва ме,

всеки миг след нашата раздяла.

 

Снимай мисъл тежка как гори

в ума, в отражението на плътта.

Снимай неизплаканите ми сълзи

и безумно силната тъга.

 

Снимай звука от погубения смях,

заглъхналия  шум на две сърца.

Снимай неродените ни рожби, тях

не ще забравиш, без лица.

 

И всички снимки подреди в албума,

забравен в ракла от любов.

Надписан - „Тя обича като луда".

 P.S. А той не бе готов...

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??