Mar 10, 2009, 10:54 PM

Забравена любов 

  Poetry » Love
1001 0 1

Тръгвам аз по пътя,
времето следя
и се мъча да разбера
как повярвах в любовта...

© Петър Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??