Nov 11, 2021, 8:33 PM

Забравени 

  Poetry
209 1 2

Ние бяхме си толкова близки.

Ние с теб си живяхме добре.

Днес съм просто самотна огризка

и разбито от мъка сърце.
 

Не виня, че си тръгна сърдита.

Чак тогава успях да прозра:

любовта не крещи и не пита,

но отлита и чупи сърца.
 

Любовта е пияна! В неделя

до припадък пиянства сама!

Любовта по душите ни стреля!

Любовта побеждава страха?...
 

Ние с теб се забравихме вече.

Май е редно да бъде така.

Любовта ни изчезна далече

и дори не остави следа...

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е, palenka (Пепи)! Винаги се намира все някой. Поздрави! 😊
  • И самотните огризки по някое време все ще се намери някой да ги загризка!
Random works
: ??:??