Mar 13, 2007, 11:47 PM

забравени деди 

  Poetry
672 0 1
Разказваме истории за онези дни, а замисляме ли се за забравените ни деди, за борбата и кръвта, потта и безконечна болка, пропити в сълзи са пътищата ни.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кратко и ясно!Харесва ми!
Random works
: ??:??