Apr 18, 2017, 11:09 PM  

Забравѝ 

  Poetry » Love
1416 5 8

   ЗАБРАВИ

 

Забравѝ за ръцете ми нежни, но силни, 

забравѝ песента на душата, 

забравѝ за очите ми тъжни, но сини, 

отразяващи детски дъгата... 

 

Забравѝ за луната, небето,  за кея, 

за морето до болка отровно... 

Аз в такова да плувам до днес не умея, 

но сбогувам се най-безлюбовно... 

 

И ще впрегна във мен ветрове... Ще вилнея, 

ще се пратя във други вселени, 

като спомен-звезда надалеч ще се рея, 

няма начин да стигнеш до мене... 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??