Oct 13, 2007, 11:14 AM

Забрави ли, или имаш нужда от напомняне? 

  Poetry
532 0 11
За любов ли ще говорим,
или за тъгата, мъката.
Хайде да се поразровим
в спомена за дните ни.


Търсиш пак сълзите в очите ми,
но няма да намериш нищо.
Отдавна си заминаха
с тъгата под ръчичка.


Да страдам още ли искаш,
чудно ти е как успях да те забравя.
Личи си колко ме познаваш,
не знам дали знаеш, но съм силна.


Каквото и да казваш
и лъжи да ми изричаш,
свикнала съм, знаеш ли,
признай си, че не ме обичаш.


Стига си овъртал,
дните си заминаха.
В спомена се върнахме, забрави ли,
или имаш нужда от напомняне?







© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??