Nov 8, 2011, 7:19 PM

Забравям те... наистина! 

  Poetry » Love
599 0 2

Отказвам се,

                до тук съм!

Забравих се...

                 човек съм!

Обиждашe,

                болеше ме.

Съсипваше

                сърцето ми.

Изгубвах те

                 и плаках!

Намирах те…

                 и плаках!!!

Обичах

                 като луда!

Заричах се!!!

                 Да спра ли?!

От думите

                 боли ли?

Сълзите ми

                 изтри ли?

Удари ли

                 с ръката...

поне веднъж

                 в стената?

Светът ми

                 е обречен...

Душата ми

                 се свлече...

Отправям се

                  към изхода!

Забравям те…

                  наистина!!!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??