Oct 21, 2008, 8:16 AM

Зад вратата... 

  Poetry
710 0 15

                                                             "... просто птица ми мина път..."

                                                                            песен

 

Зад вратата

във ъгъла

ли си скрил

две крила,

приятелю земен?

(пресметливо и...)

Мъдро.

Чувал си,

че понякога

умалява земята.

(може на теб

да се случи)

Макар че...

(къде ти...)

Не е разумно!

Ще разбереш ли...

щом сутринта

се събудиш

на облак?

В сърцето ти -

пътеки зелени

от очите ми.

/защото си ме

научил.../

За неземни убежища

не ти трябват

крила...

Просто

трябва

да

ти

се

случи...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??