Nov 7, 2024, 6:45 AM

Задъхано 

  Poetry » Phylosophy
78 1 0

Нямаш време да спреш.

Да се огледаш.

И да прозреш !

Задъхано,

бързо

живееш.

Копнееш.

Мечтаеш.

Злобееш.

Да обичаш

 не умееш.

Но усещаш

оня копнеж..

Той е като сърбеж!

Искаш свободен

да се зовеш.

Но , Свободата 

е просто копнеж..

А ти? 

За какво ли

живееш ?

© Живко Делчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??