А пътищата пак ще се пресичат
с обърканите мисли във нощта.
Скрила своя лик е ледена луна,
от погледите, втренчени във мрака.
Дълго скитали са двете ни сърца,
опърпани от тежките неволи.
Тихо нежна приказка редят сега,
и молят се любов да ги догони.
© Пепи Оджакова All rights reserved.