ЗАЕДНО
Обичай ме,
от този миг, от този ден и час,
от стария диван и... по-нататък;
от купата храна на масата,
чиято окръжност ни венчава
в глад и ситост да сме заедно.
Обичай ме,
от този миг, от този ден и час;
от тук до безкрая,
а не дотук преди безкрая.
© Албена Стефанова All rights reserved.