Dec 13, 2016, 1:54 PM

Заедно 

  Poetry » Other
297 0 4

Когато с тебе стигаме ръба
и връзката ни става по-лабилна, 
не си обръщам никога гърба, 
защото не желая да съм силна. 

Че силата не мери се с размера
и трайността на наш'то безразличие. 
Тогава любовта ни е химера,
тогава ти и аз сме просто ничии.

Защо ли е потребна тази мощ
да измълчаваме ний свойта мъка, 
когато е студена всяка нощ
и страдаме от нашата разлъка?

Съдбата често не постъпва праведно
и враговете ни със нас безчинстват. 
Достатъчно е да сме силни заедно, 
а силата е в нашето единство. 

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??