Dec 27, 2011, 10:38 PM

Загледай се 

  Poetry
467 0 4

Загледай се в среднощното небе, обсипано със хиляди звезди. Вземи една в своите ръце - небесен мост от нея направи. Загледай се и в щърбата луна, от нея малко къстче отчупи - да осветява пътя ти в нощта и да сбъдва твоите мечти. Загледай се и в сутрешното слънчево небе и пламъче хвани - то нека сгрява твоето сърце, когато си далеч от мене ти!

© Любка Момчилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??