Sep 25, 2013, 4:40 PM

Загуба 

  Poetry » Other
435 0 0

Изгубих те завинаги,

знам, че вече късно е,

чувствата ми неизстинали

до смърт разкъсват ме.

 

Изгубих те. Отиде си.

Животът ми - отблъснах го,

излъгах те, обидих те,

любовта ти - мъртва е.

 

Изгубих теб. Изгубих всичко.

Вече е непоправимо

и че някога си ме обичал

е минало незабравимо.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??