Dec 7, 2013, 7:33 PM

Загубена... 

  Poetry » Love
546 0 0

И когато загубиш себе си в тъмата,

не знаеш накъде да тръгнеш днес,

загубена е в теб душата,

загубена от счупено сърце.

Коя съм аз? - се питаш.

Накъде да тръгна аз сега?

И знаеш, че винаги ще обичаш,

въпреки ранената си душа.

Знаеш, че без любовта не можеш

да дишаш и да съществуваш дори,

затова гори и последният огън,

за това жадуват всички души...

© Веселина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??