И в крайна сметка на какво ни учи животът? Сами се раждаме и сами умираме.
Междувремено се опитваш да го променш, но всичко е фалшиво.
Всичко.
И защо да живееш? Защо да страдаш? Какъв е целият смисъл на живота?
Не го разбирам. Не го намирам.
Всичко ми е толкова глупаво. Колкото повече мисля, толкова по-малко смисъл намирам.
Защо живеем? Кой ни създаде и на какви мъки ни подлага?
Който и да си, моля те, моля те покажи ми смисъла. Не го виждам,
моля те покажи ми го.
Губя се.
Изгубих се.
Загубена съм.
Изгубена съм.
Не разбирам.
Не се намирам.
Умирам.
© Cassy Lost All rights reserved.