Sep 25, 2021, 9:24 AM

Захарен памук 

  Poetry » For kids
623 1 5

С мойта баба сме комбина,
тя е най-добра и знае,
щом е лято, значи има
в парка лунапарк и хайде...
Аз и Жоро, и Славина!

 

Там е шарено и пъстро,
всички смеят се и скачат.
Има лакомства, но първо
захарен памук ще чакат! 

 

Ще е розов, ще е пухкав!
Колко вкусен е и странен.
Сякаш облак е, на клечка,
Хапваш го, а в миг изчезва!

 

Може да е само облак,
но е сладък и прекрасен!
Захарен памук ще искам

и за коледна украса!

© Просто Някой All rights reserved.

The work is a contestant:

Любимите детски лакомства »

13 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??