25.09.2021 г., 9:24 ч.

Захарен памук 

  Поезия » За деца
624 1 5

С мойта баба сме комбина,
тя е най-добра и знае,
щом е лято, значи има
в парка лунапарк и хайде...
Аз и Жоро, и Славина!

 

Там е шарено и пъстро,
всички смеят се и скачат.
Има лакомства, но първо
захарен памук ще чакат! 

 

Ще е розов, ще е пухкав!
Колко вкусен е и странен.
Сякаш облак е, на клечка,
Хапваш го, а в миг изчезва!

 

Може да е само облак,
но е сладък и прекрасен!
Захарен памук ще искам

и за коледна украса!

© Просто Някой Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Любимите детски лакомства »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??