Dec 6, 2006, 1:04 PM

Заиграване 

  Poetry
651 0 18
 Дъ са чите с чувство за смех

Иднъ жина мъ скляпъши във баръ,

ногите дълги кату притки за думат.

Куняк пудир куняк в устатъ вкарвъ,

мъ глядам, гачи имъ ми мерак.

 

На маж меришеф, одил беф в обора,

да доа крава и йеднъ куза.

До неа седнаф и и рекоф:

- Що праиш моме, оти си сама?

 

Она са прай на нидостъпнъ.

Мъ язе малку са смутиф.

Убърнаф две ракии скорустрелну

и дажи малку съ чирвих.

 

Виде мъ що сам маж на место,

рипна от стола, маана ми с ръка.

Склепна ма, посли ма пуведи,

наванкъ каде нейнътъ кула.

 

В кулатъ що случи са, са ситете,

нийе кату в синоту с мойтъ си жинъ.

Дубре чи държилиф сам помижду нозети,

чи сичкити ми мисли ми сбърка.


Отидоф посли в баръ да подсилъ

и ощи две ракии глътнаф кът юнак.

Отде да знам дъли ша трева сила,

аку жина тъкавъ сряшна пак.

 
За написването на стиха послужи идеята от стиховете на Кити " Флирт" и " Флирт 2"

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??