Крака си леко сгъва,
бавно глезена изпъва.
Погледи – стрели забива
и отмята буйна грива.
Нежно босичко стъпало
се отърква в него вяло.
А под грубото одеало
нещо май е наедряло.
Тази розова петичка
бързо да я скриеш в цвичка!
Не е време за закачки,
трябва да се правят пачки!
© Хийл All rights reserved.