Sep 9, 2012, 12:42 PM

Закачка 

  Poetry » Love
446 0 0

Закачка

 

Ти дойде в сърцето ми, човеко,

и изсипа думи като водопад.

В душата ми като пролука

се вмъкна лудият ти бяг.

 

Казват, че погледът случаен,

като порив преминал долетял,

е по-вълшебен като песен,

като обич дошла, като ден засмян.

 

Ти, човеко, ме погледна

с поглед някак устремен.

Не знам защо сърцето трепна,

като закачка скри се в мен.

 

Усетих, че деня загърбих тука,

стоях като забравена следа.

Сърцето, пулсиращо в забрава,

притихна и се засмя.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??