Jun 27, 2009, 3:01 PM

Закачка 

  Poetry
331 0 0

Аз така не мога.

Вярвам в Бога.

Бягам от умора.

Святкам слънчев поглед,

но следя над свода.

Пея песен с воля.

Смея се с угода.

Имам изводи безброй.

Пазя си ги в зной.

Пчела, птица,

може би лъвица -

атакувам всеки

и шестица.

© Елена Джартова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??