Сбъднах се на някого в мечтите.
За друг превърнах се във океан.
Удавила от него и следите.
За трети пък... дори не знам.
С много си изгубих дните.
Интригите - плетеха ми на стан.
Криех под завивките сълзите.
(Навярно още са си там.)
С любов едни ми галеха косите.
Други ме направиха за срам.
А исках да летя с орлите,
но крилете ми прекърши ураган.
Студени са на слънцето лъчите.
Светът е станал глухоням.
Усмивката - попари я с лъжите.
Щастие - сега е просто блян.
Скриха се за мен звездите.
Попаднах във жесток капан.
На живота сложни са игрите.
Но ето, че сега - Заклех се!
Заклех се!...
Няма, ей така да му се дам!
© Виолета All rights reserved.