Jul 3, 2008, 10:13 AM

... Заключена любов... 

  Poetry » Love
1314 0 5
... Заключена любов...

Без теб животът ми е пуст
и все едно назаем го живея!
Когато тръгна си от тук,
денят превърна се във нощ,
а аз във нощна фея!
Заключих някъде далече любовта ти!
Къде?!
Дори и аз не помня вече!
За да не можеш да ми я отнемеш,
ако случайно някога решиш да си я вземеш!
Захвърлих и ключа пак някъде далече!
Къде?!
Дори и аз не помня вече!
За да не можеш ти да го намериш,
ако все пак някога решиш да го потърсиш!

А нося толкова любов във себе си от тебе,
че ми тежи от нея денонощно!
Но някак даже ми харесва
от тежестта й да стоя прегърбена безпомощно!


MariAngel

© Марияна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??