Aug 23, 2007, 9:45 AM

заключени думи 

  Poetry
542 0 9



безмълвна съм

сама

думите ги няма

заключих ги

за теб

в една

сълза

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??