Mar 7, 2008, 6:34 PM

Закрилница 

  Poetry
553 0 10

За мен си майка. Не! Светица!

Отгледала ме от парче месо.

За други си свирепа птица,

криле разперила над своето гнездо.

 

Вървиш пред мен като лъвица,

а силите ти сякаш нямат край

и винаги е пълна моята паница,

така порастнах, имам вече собствен прайд.

 

Сега си стара, уморена антилопа,

а аз твой син - само на теория.

Хиени гледат те с прикрита неохота,

че имаш мен - господар на тази територия.

© Леонид Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??