Aug 16, 2022, 11:47 AM

Заложих всичко 

  Poetry » Love
742 2 3

Заложих всичките си сетива,

заложих си сърцето и душата,

заложих всички искрени слова,

заложих любовта и красотата.

 

Заложих всички искрени слова

пред този свят и другият отвъд -

да знаят и да помнят божества

и хората, че ти си моят път.

 

Да знаят и да помнят божества

как с влюбен дух гради се вечен храм.

Заложих всичките си сетива

и цялата си същност аз до грам.

 

Ще бъдем в Рая, ала първо там -

във ада се доказва обич с плам.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??