Mar 1, 2008, 10:56 PM

Заложница на думите 

  Poetry » Love
665 0 4
Крехка моя обич незаситена,
не прави от думите затвор.
Зреещото щастие прелита –
птица волна в синия простор.
 
Крехка моя обич ненадейна,
ти се спри на неизвестен бряг.
Там лицето ти сурово грее
и понасяме се в страстен бяг.

Крехка моя обич неузряла,
изкласявай в моите ръце.
В теб се сгушвам отмаляла,
за да чуя трепетно сърце.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??