Jul 11, 2007, 9:34 AM

Заминаващо завръщане 

  Poetry
576 0 1
Ще те срещна.
Или май вече срещнах те.
Ще се влея във теб.
В неподправена буря
от бесни желания,
целувки развързани
от стремеж да избягам,
но за теб да се вържа
с въже от желание...
Ще се вливам...
А после
ще изтичам
в безделието
на спрелите
вятърни мелници...
Ще си тръгна,
когато
и бесните сълзи
дори
ми омръзнат.
И ще бягам...
От целувките,
които ме връзват
и ще бягам...
ще бягам...
После
пак
ще те срещна
и
към теб
ще започна
да се завръщам.

© Лора Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??