Oct 23, 2020, 8:03 AM

Замъкът на надеждата 

  Poetry » Phylosophy
933 2 4

Строя въздушникули,после ги развалям

и търся в тях трохичката надежда,

която ще ме възроди от пепелищата

като птица феникс, родена някъде в далечна страна.

Развалям и се ровя като странник,

попаднал в приказния свят на МечоПух и на Алиса.

И когато с всяка кула

изниква замък, красив, величествен,голям

и пълен с надежда и обич

аз влизамвътре и съм пълна

със жажда за живот и възродена посрещам теб и слънцето.

И става чудо простила съм и съм простена,

света посреща ме, разтворил двете си ръце

и с вссичките си сетива поглъщам светлината и благодаря, че отново живея!

© Дафина Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??