Feb 6, 2008, 3:23 PM

Замълчи 

  Poetry
553 0 3
                        Замълчи, там, където сърцата

                        се преплитат, излишни са думите,

                        неизречено даже "обичам те",

                        е по-силно, когато го чувстваш.

                        Целуни ме, пий сока от устните,

                        дето дълго за тебе събирах,

                        и на глътки, неспиращи, нека

                        мойте чувства във тебе преливат.

                        И обичай ме сякаш е вечност,

                        сякаш времето тука е спряло...

                        Замълчи, нека само сърцата

                        от любов тихо в нас да изгарят.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??