Feb 17, 2009, 2:20 PM

Замълчи, Малката... 

  Poetry
1673 0 24
По действителен случай    ( не с мен)...

Замълчи, Малката...
Нека не говорим,
нека телата дори да мълчат.
Ти си луда
и ме бъркаш с любови,
и ме вплиташ в свойта съдба.

Замълчи, Малката,
не искам да слушам,
нито разума, нито мойто сърце.
Достатъчно ми е това -
да се срамувам,
че съм влюбен в едно дете.

Замълчи, Малката,
животът не е приказка
и аз не съм принц на бял кон.
Не плачи,
любовта ми е истинска...
и идва ред на познатото "НО"...

Замълчи, Малката,
и просто иди си,
бъди щастлива в своя живот.
Забавление,
това бях за тебе...
А ти за мене си още любов...

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??