Усмихнато ме гледаш от стената,
а болката пронизва ме кат с нож.
Връщам се във миналото дето
чувах твоя топъл глас.
Съдба жестока те наказа,
но ти лоша думичка не каза .
Стисна зъби,продължи напред
остана си добър и мил човек.
И днес от тебе се нуждая,
както преди-на рамото ти да се наридая
в прегръдка нежна да ме призовеш
и майчински съвет да ми дадеш!
С любов поднасям аз цветя
на твоята пречистена душа,
запалвам ти една свещичка
да знаеш мила, че не си самичка!
© Мария All rights reserved.