Запази ме такава -
от надежда изплетена,
сътворена от светли мечти,
отразена горещо и нежно
в очите ти,
че...
от болката взе да боли!
И се вписва в деня ми
злокобно тревогата,
безпощадно
дълбае,
руши...
Запази любовта ни!
Тя живее в душичките
на красивите ни
дъщери!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.