Jul 26, 2007, 3:33 PM

ЗАПОМНИ МЕ 

  Poetry
740 0 21


Запомни ме с най-хубавото в мене,
ръцете - нежна ласка, очите - небеса.
Ръце, забравили за трудно бреме
и очи, отронили най-топлата сълза.
И когато някой ден от мене си отидеш,
да ти липсвам и за мъничко поне,
при мен в съня си тихо се завръщай,
тук, където те очакват две ръце,
които с жар и плам са те прегръщали
и са те сгрявали във мрачни студове.
Запомни ме и понякога при мен се връщай,
където винаги ще тлее твоето сърце.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??