Sep 13, 2019, 5:57 PM

Зародиша на любовта 

  Poetry » Other
466 2 2

Усмивка заслепя
от зародиша на любовта,
с нея цветето покълна
и вселената събра!

В приказка една,
роди се жена,
като богиня,
в младостта...

И с нея денят започва,
с изгрева на разцвета...
и ден и нощ,
пее любовта на живота!

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??