Apr 2, 2007, 4:30 PM

Защо 

  Poetry
497 0 1

Защо за мен си толкова далечен?

Защо те искам толкова сега?

Всеки миг със теб е песен,

а без теб обзема ме тъга!

 

Защо се влюбих в теб, не зная?!

Какво намерих в твоите очи?!

Но, моля, те кажи ми аз какво да правя,

не искам повече да ме боли!

 

Всяка нощ заспивам с мисълта за тебe

и обзема ме безмилостна тъга,

когато разбера че далече си от мене

и пак с мечтите си оставам аз сама!

 

Да ти кажа толкова много неща ми се иска,

пред теб да излея душата си аз,

но сякаш буца на гърлото ми думите притиска

и чувствата си не мога да изкажа аз на глас!!!

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??