Feb 6, 2009, 1:26 PM

Защо? 

  Poetry » Love
678 0 2
 

Защо вятъра развя,
облаци събра,
дъжда накара 
да вали в моите очи!

В сърцето влезе 
и като вихър го отнесе.
В себе си го скри,
мен не пощади.

Любовта ми взе,
светлата усмивка,
веселия смях,
блясъка в очите.

Защо ме ти забрави?
Защо ме изостави?
На кого сърцето си ти даде? 

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??