May 11, 2007, 9:40 PM

Защо? 

  Poetry
595 0 4
 
              Мамо, мамо, защо птичките пеят,
              и защо агънцата блеят?
              А пък котенцата мяукат,
              а кученцата баукат?
              А защо слънцето свети
              и баба вчера мете?
              А-а-а, защо Мимито купува си кукли
              и то само с големи букли?
              Защо пиленцата са сладки,
              а леля Катя гледа патки?
              Мамо, мамо, я кажи...
              не, не, първо филия ми намажи!
              Мамо, защо постоянно те питам "защо"
              а, мамо, защо?

© Гергана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??