- Защо дъждът пречи ни на любовните срещи,
а слънцето обича да ни наблюдава?
Защо през зимата копнеем за дните горещи
и седим вкъщи, без забава?
- Защо когато сняг навън се трупа,
ти бягаш и се криеш пак на сухо?
Защо си нямаме тайничка хралупа,
където да е спокойничко и тихо?
- Защо времето към нас е безпощадно?
Защо търпиме всичките страдания?
Защо бъркаме топлото със хладно?
...
- Знам защо. Трябват оправдания.
© Християн All rights reserved.
Това с оправданията беше удар в 10-ката!!!
Ако знаеш колко си прав...
Друго нямам какво да кажа, за сега...