May 28, 2011, 10:40 AM

Защо? 

  Poetry » Love
510 0 0

Защо се чувствам аз така?

Защо и слънцето замря?

Защо без теб не мога да живея?

Защо на мен се пада таз трагедия?

Защо отиде си, защо остави ме сама,

Така, че аз да роня тез слова!

© Лили Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??