Mar 22, 2012, 12:21 PM

Защо? 

  Poetry » Love
394 0 0

Защо тъгата в мене тежи?

Защо очите са пълни със сълзи?
Защо небето е сиво за мен?
Защо няма радост в новия ден?

 

Защо сърцето, сковано от лед,
шепти и напомня ми вечно за теб?

Защо тъгата държи ме в плен?
Защо си отиде от мен в онзи ден?

 

Тръгна безмълвен, сбогом не каза.
Защо с мълчание ти ме наказа?
Целувка последна по лицето дари,

целувка последна, а след нея сълзи!

© Мелиса Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??