Jan 30, 2010, 3:21 PM

Защо? 

  Poetry
415 0 2

Защо?

Защо ли винаги така се получава,

наказан ли съм или аз съм си измама,

защо ли искам всеки покрай мен да е щастлив,

а не поема по пътя свой, златен и игрив.

 

Защо да страдат моите приятели,

когато мога аз за тях да се погрижа,

защо си мисля, че имам много добродетели,

защо ли за това никой не го е грижа.

 

Такъв съм си добър човек

и гледам да се отзовавам,

 така ми казват всички този век,

но аз не спирам да се преебавам! 

 

 

 

 

© Христо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??